SheEO

Wil jij je bedrijf naar the next level brengen? Of loop je vast in je huidige werkzaamheden en weet je even niet hoe je verder moet?

Ik ben hier ook zo vaak tegenaan gelopen! Ik begon 4 jaar geleden als onervaren ondernemer met het bouwen van mijn droombedrijf. Door vallen en opstaan heb ik veel geleerd over mezelf en het ondernemen, iets dat ik anderen ook zó erg gun! En daarom is het vanaf nu mogelijk om een strategiesessie met mij in te plannen #yay

coaching

en strategiesessie met Tamarah helpt je om de volgende stap te kunnen zetten met je bedrijf. Tamarah is meedenkend, eerlijk, creatief en vooral heel motiverend. Ze heeft me geholpen om mijn energie en motivatie terug te vinden om mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Ik weet nu veel beter waar ik heen wil en wat daarvoor nodig is! Als je behoefte hebt aan een 'schop onder je kont' en iemand die heel concreet/straight to the point met je meedenkt, dan moet je zeker bij Tamarah zijn.

Melissa - Melissa Vermeulen Film & Fotografie

jij wilt

...je eigen bedrijf starten óf je bedrijf naar the next level brengen

...meer focus wilt hebben

...een winstgevend bedrijf opbouwen

...je mindset veranderen

...een fulltime business maken van je bedrijf

en

Je hebt lef en ziet in dat dit nodig is om een succesvol bedrijf te leiden

Ik ben begin dit jaar gestart met mijn business als social storyteller maar had geen idee waar te beginnen. Ik liep vast en deed daarom helemaal niets om vooruit te komen. 

Na een gesprek met Tamarah is dit veranderd! Geen zweverig gedoe of diepe quotes maar gewoon straight to the point en de schop onder mijn hol die ik nodig had! Vreemd genoeg (of niet?) had ik een week later een te gekke opdracht binnen gehaald!

Fleur - Pink Spice Media

2,5 uur lang sparren en jouw business en mindset onder de loep nemen. We gaan kijken naar waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt, naar waar je knelpunten zitten en hoe je deze kunt omzetten in actie! Na deze dag weet je precies waarmee jij aan de slag kan gaan om daar te komen waar je wilt.

check

1.

Voorafgaand een vragenlijst die je moet invullen met vragen als; wat zijn je visie, missie en doelen.

Waar sta je nu?

Waar zie je jezelf over 3 jaar?

nu met gratis website en social media check!

strategie

2.

2,5 uur durend gesprek waarin we jouw knelpunten gaan bespreken en deze om gaan zetten in actiepunten, zodat je meteen aan de slag kunt gaan zodra je thuis komt. Wat vind je leuk? Wat vind je minder leuk om te doen? We gaan op zoek naar de kern, waarom wil je doen wat je doet? In deze sessie mag je al je vragen op me afvuren!

plan

Na een maand een follow-up per telefoon om te kijken hoe het in de praktijk werkt.

We lopen het actieplan nogmaals langs en zetten alles op scherp.

3.

maar hoe dan?

1-op-1

coaching

2,5 uur strategiesessie

koffie, thee en taartje

bij SheEO Purmerend

normaal € 329,- ex. BTW

NU TIJDELIJK € 225,-

ex. btw

Tamarah is echt een volwaardige sparringpartner! Na mijn gesprek met haar ging ik weer met veel nieuwe inzichten en energie aan de slag met mijn plannen voor mijn onderneming.

April

Wil je weten of de strategiesessie iets voor jou is? 

Vraag een gratis call aan!

PRIVACY POLICY

ALGEMENE VOORWAARDEN

huisregels sheeo

SheEO

Workspaces

  • Facebook
  • Instagram
SheEO Workspaces
Ampèrestraat 11 G Purmerend
06 44 06 31 61
info@sheeoworkspaces.nl