SheEO

sheeo purmerend

Werken in een inspirerende omgeving bij jou in de buurt? 

de eerste vestiging van sheeo bevindt zich op het industrieterrein 'de baanstee' in purmerend. dichtbij snelweg a7 en vlakbij het busstation, dus vanuit zowel amsterdam als hoorn goed bereikbaar. 

co-working

Jezelf omringen met like-minded vrouwelijke ondernemers, met wie je samen aan de toekomst van je bedrijf kan werken. Want wie zegt dat je alles alleen moet doen?  Vrouwen die elkaar toejuichen en geloven in mét elkaar werken in plaats van tegen elkaar. Deze vrouwen vind je bij SheEO Workspaces. Een plek waar sparren, elkaar helpen, inspireren en leren belangrijke onderdelen zijn. Dé perfecte plek voor onderneemsters die net dat stapje extra willen zetten. SheEO beschikt over 6 werkplekken, die verdeeld over fulltime en parttime gehuurd worden.

“Sinds de opening van SheEO ben ik regelmatig te vinden in deze gezellige workspace. Werken in een mooi kantoor met inspirerende ondernemers om mij heen zorgt ervoor dat ik gemotiveerd en uitgedaagd een dagje kan knallen voor mijn eigen onderneming. We durven elkaar om steun te vragen, geven elkaar regelmatig feedback en wisselen dit af met gezellige gesprekken onderling. Er is altijd een goede sfeer en een grote gunfactor!”

Mariska - My Weddings

hey hello!

In 2018 is SheEO Workspaces opgericht door Tamarah van Dijk (31), een creatieveling in hart en nieren. Tijdens de zoektocht naar een geschikte werkplaats en opslag stuitte zij op een té leuk pand in Purmerend, waar direct het idee ontstond om ook werkplekken te gaan verhuren. Want alleen werken is ook maar zo alleen. Ondertussen is SheEO het kantoor geworden van zo veel meer vrouwelijke ondernemers, die hun eigen bedrijf naar the next level willen brengen. 

Tamarah is eigenaresse van The Bridal Blush (est. 2015), een bedrijf gespecialiseerd in wedding planning, styling en bloemen. Het afgelopen jaar heeft zij meerdere malen de media behaald met zowel The Bridal Blush als met SheEO Workspaces en ze draagt een warm hart toe aan het connecten van vrouwelijke ondernemers en netwerken. Mede hierdoor heeft zij en groot netwerk in Purmerend en omstreken, waaronder de Gemeente Purmerend en de regionale kranten. Tamarah is samen met haar partner Jeroen woonachtig in Purmerend.

Als zzp-er mistte ik het soms om collega’s te hebben; samen te sparren, even te kletsen bij het koffiezetapparaat en elkaar te motiveren. Dit heb ik nu gevonden bij SheEO. SheEO is een super fijne, inspirerende plek om te werken samen met gelijkgestemde meiden.

Marith - KDV Kabouterbos

Flexwerk plekken die per dag te huur zijn. Een kantoor met snel internet, lekkere koffie, een spreekkamer, keuken en natuurlijk de leukste collega's.

FLEXPLEK

Een fulltime spot met eigen bureau, bureaustoel en ladeblok in een inspirerend kantoor met echte bossbabes. Ready for the next level?

FULLTIME

Een aantal dagen per week een vaste werkplek bij SheEO Workspaces. Geen kantoor meer aan huis en eindelijk weer gesprekken bij de koffie.

PARTTIME

WORKSPACES

PRIVACY POLICY

ALGEMENE VOORWAARDEN

huisregels sheeo

SheEO

Workspaces

  • Facebook
  • Instagram
SheEO Workspaces
Ampèrestraat 11 G Purmerend
06 44 06 31 61
info@sheeoworkspaces.nl